Све што се догађа иза албанске силе и медијских извештаја, апсолутно иде у прилог Србији и Србима. И зато је од изузетне важности да се НЕ ПОТПИСУЈЕ ништа са Албанцима и западом, јер ако овај тренд још мало потраје, ето нама Косова и Метохије назад у Србији и то без рата и жртава.

Зашто то тврдимо?

То можете да видите на овој слици.

Чак и Википедија, која је крајње непоуздан извор и која је продужена рука америчке обавештајне заједнице, данас јасно показује број становника у покрајини Косово и Метохија.

Овде видите број становника сваке општине на подручју Косова и Метохије.

Последњи лажни попис на Косову и Метохији показује да тамо, поред бојкота Срба, живи 1.6 милиона становника!

А пресек становника по свим општинама показује да укупно на Косову и Метојхији живи 661.278 становника. Значи за читав милион мање.

Према томе, свака процена показује да Албанаца на Косову и Метохији данас нема више од 700.000 и да се тај број највероватније креће између 600.000 и 700.000.

Албанци имају и убедљиво највећи пад стопе рађања у Европи. Тај тренд је почео још крајем 90-их и данас се Албанке рађају тек 1.55 детета по породици.

Давно су прошла времена са многодетним албанским породицама од по 10-оро деце. То је далека прошлост.

Данас Албанке хоће да изгледају као албанске поп звезде Рита Ора или Дуа Липа и не занима их рађање десеторо деце ни у ком случају.

Притом је највећа стопа рађања у Европи у српским енклавама јужно од Ибра на Косову и Метохији.

Не треба да помињемо и да је највећа стопа исељавања данас на Косову и Метохији и да се Албанци масовно селе у западну Европу.

И шта сад српски политичари треба да раде?

Ништа. Све иде на руку Срба и са геополитичким променама у свету које неминовно долазе, отварају се врата повратка Косова и Метохије у окриље државе Србије.

Извор: ТГ Српски Гласник

БОНУС ВИДЕО:

Неколико људи у немачком граду Манхајму, укључујући једног десничарског антиисламског активисту, повређено када их је нападач ранио ножем, саопштила је полиција.

Како се наводи, инцидент се догодио нешто после 11.30 часова.

Полиција је на крају упуцала нападача, а стање избодених људи након хоспитализације није познато.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *