Миљан Јовановић (45) из села Каменица, који је 29. марта 2023. године пред супругом и двоје малолетне деце грешком ухапшен на Јарињу, поново је данас приведен у тзв. полицијску станицу у Лепосавићу.

Такозвана “косовска полиција” Јовановића је данас држала у станици више од сат времена како би поново утврдили да он није особа за којом се трага.

Он за Косово онлајн каже да више није слободан да живи и ради са својом породицом на овим просторима, чак ни на свом имању и да не разуме како је могуће да поново погреше и да је и даље у систему за хапшење.

“Био сам на свом имању, косио сам када су дошли “полицајци” и хтели да ми ставе лисице. Ја сам их молио да то не раде и да одемо кући по решење које имам од суда за организовани криминал да сам ослобођен и да нисам та особа за којом се трага. Они су рекли да морају да пођу самном колима, што сам ја одбио како ми се деца не би траумирала поново. Онако прљавог у радном оделу са имања су ме привели “полицајци” који су такође инсистирали да пођем са њима и одвели ме у полицијску станицу, како би поново, по други пут, утврдили да нисам особа за којом се трага. Држали су ме дуже од сат времена. Рекли су ми да сам и даље у систему и да је тужилац дао налог за хапшење. На крају су ми рекли да нисам та особа за којом се трага и пустили ме. Не знам зашто стално греше, није ми јасно да не могу слободно да се крећем и живим”, казао је Јовановић.

Извор: Косово Онлајн


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *