“По први пут у историји овог народа и простора, да ви имате спој људи, где српска рука то ради. Било је разних власти, али била је окупација, па сад једни сарађују, други овако онако, али неко је после тога кад се промени, морао да одговара за сарадњу са окупатором за оно што је радио. Овде нико ни за шта не одговара. И ово се не доживљава као окупација, јер свака окупација је привремена, него као трајно стање. То није само што се тиче Косова и Метохије, што је катастрофа, што је несхватљиво. Погледајте шта је црква урадила само за цркве наше у Македонији. Сутра ће се тако одрећи наших манастира на Косову и Метохији.

Стање духа, управо, зато вам и кажем, опозиција је та која мора, ја тако доживљавам опозицију, да окупља управо те људе који имају супротно од овога што Вучић ради”, наглашава Срђан Шкоро у емисији “Без устручавања”.

Новинар и председник покрета „Побуна“ Срђан Шкоро у емисији „Без устручавања“ анализира однос власти и опозције, упозорава на то да опозиција ниже промашај за промашајем, али и на то да је Вучић пред нове изборе у бољој позицији него опозиција. Одговара и на питања шта је потребно да би се победио Вучић, да ли ће питање Косова и Метохије утицати на Вучићеву владавину као и да ли је Рио Тинто нови НИС.

Целу емисију БЕЗ УСТРУЧАВАЊА можете погледати на Јутјуб каналу “Без цензуре”.

БЕЗ УСТРУЧАВАЊА – Срђан Шкоро: Србија нема људе који су спремни да се жртвују за њу!

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *