ЗАШТО СВИ ЋУТЕ, ДОК ДРЖАВА И НАРОД ПРОПАДАЈУ!?

Шта је са БИА, где су тужилаштва?

Има ли неког налик румунској тужитељки Лаури!?

Тужно је данас проћи Косовском Митровицом, градом у коме је до јуче један народ имао веру и наду, разум и снагу, одлучност и храброст. А онда је дошао један човек који је из дана у дан, из недеље у недељу, из месеца у месец, из године у годину, више од деценије уништио све: и веру и наду, и разум и снагу, и одлучност и храброст, и народ и државу….! И не само у Митровици, тако је на читавом Косову и у Метохији!

Момчило Трајковић објавио на свом Фејсбук налогу

И сви ћуте и посматрају трагедију народа и државе, посматрају своју трагедију. До некле се може разумети зашто ћути Влада и Скуштина, његови су, (однос снага, до кога је дошао на власт уз сумњиве послове), је у његову корист! Али шта је са надлежним органима чији је задатак да чувају интегритет и суверенитет државе, да чувају Устав, шта је са Црквом, зашто народ ћути!?!?

БИА ћути, зашто!? Тужилаштва ћуте, ЗАШТО!? Чији ли су они, шта ли мисле и чему ли се надају!?

За сада и Народ ћути! А кад народ проговори, питам се шта ли ће бити са онима који су ћути, а били су дужни да проговоре и реагују!

ИМА ЛИ У ОВОЈ ДРЖАВИ И НАРОДУ ЛАУРЕ КОДРУЦА КОВЕСИА (Храбре румунске тужитељке) ДА ЗАУСТАВИ ОТВОРЕНУ ИЗДАЈУ ДРЖАВНОГ ВРХА И ДРЖАВНИХ ОРГАНА КОЈИ У ИЗДАЈИ САУЧЕСТВУЈУ!

Пише: Момчило Трајковић


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *