Срби са Косова и Метохије су на ванредној конференцији објавили да почињу са иницијативом окупљања деснице и левице са циљем рушења Вучића!

Момчило Трајковић је између осталог нагласио да је Александар Вучић, као председник Србије, признао одговорност за актуелну поражавајућу ситуацију на Косову и Метохији и уопште у целој Србији:

“Александар Вучић је признао одговорност као председник Србије када је рекао да су га преварили. Можете да замислите, председник државе дванаест година води политику, све даде, све пропаде, све је давао да би нама помогао и на крају каже “преварили су ме”. Шта то значи? Да ли је могуће да једног председника преваре? Можда су га и преварили, или можда је то нешто треће. Али да су деловале институције, да су постојале демократске институције, да је демократска влада водила политику, Скупштина водила политику, онда не би могли да буду преварени.

Али кад један човек преузме сву власт и оде тамо па лежи на поду, можете да замислите да председник државе лежи на поду, то је нешто невероватно. И на крају каже “извините народе ја сам све чинио, али су мене преварили”. За мене је то поражавајуће и за мене је то признање за све ово што се десило нашем народу на Косову и Метохији. Ја мора да кажем и у читавој Србији.”

Целу конференцију са осталим говорницима, можете погледати на Србин Инфо Јутјуб каналу:

Ванредна конференција Срба са Косова: Окупили смо и десницу и левицу са циљем рушења Вучића!

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *