Потписници: Ивица Дачић (Томислав Николић, Александар Вучић) и Хашим Тачи (Атифете Јахјага, Иса Мустафа)Потписници: Ивица Дачић (Томислав Николић, Александар Вучић) и Хашим Тачи (Атифете Јахјага, Иса Мустафа)

Бриселским споразумом је тад почело гашење свега српског на Косову и Метохији, пре свега на југу, људи су добијали отказе на пословима који су прво имали везе са МУП-ом Републике Србије, а онда на свим осталим пословима везаним за Републику Србију, тако су политичари продали југ.

Сви остали споразуми после Бриселског споразума нису ни милиметар мања издаја од њега, само се више не продаје само југ, већ и север, и он више није бедем, Ибарски мост није симбол а издаја се не скрива.

Догађај из Косовске Митровице када је једва прошетао градом и у затвореној просторији пред својим “Србима” и за ТВ одржао говор.

КОСОВО И МЕТОХИЈА (12 мај 2013)

Бриселским споразумом Александар Вучић и Ивица Дачић су предали од надлежности Србије 2013:
Први споразум о принципима који регулишу нормализацију. Ту се налази Заједница Српских општина која се налази са својим елементима и поделементима. Споразум о енергетици, телекомуникацијама, правосуђу, полицији, катастру, матичним књигама, париском печату, универзитетским дипломама, слободи кретања, регионалном кретању, званичним посетама, осигурању, цивилној заштити, споразуму цивилних комора… Једноставно спектар споразума који фактички јасно говоре да су сви елементи државности обухваћени овим споразумом.
Ивица Дачић

У памет Срби, Француско-немачки план је коначно признање, ЗСО је коначно признање.

Повезани чланци:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *