Да ли Курти припрема неко зло на нашој окупираној територији?

Шиптарским тзв. специјалним јединицима тзв. полиције продужено је радно време како наводе “због приближавање Војске Србије административној линији” што је изазвало подизање приправности тзв. полиције и продужавање радног времена од 48 сати, преносе шиптарски медији.

Ово није први пут да сецеонистичка тзв. полиција ради продужено радно време, пише Теве 1 и додаје да када год порасту тензије на северу приморани су да раде и до 72 сата.

Како се наводи Аљбин Курти у изјавама је навео да су тзв. министарство унутрашњих послова, министарство одбране и терористичка тзв. обавештајна агенција, на простору окупираног Косова и Метохије, у сталној комуникацији.

“Када дође до оваквих ситуација када сигурност може бити нарушена јер се војна возила приближавају граници, помно их пратимо ако намеравају да пређу границу. “Министарство унутрашњих послова”, “министарство одбране” и “ОАК” су у сталној комуникацији. Све је под надзором и у стању припреме и спремности за свако изненађење које нам се може догодити. У међувремену, наравно, ове институције разговарају, комуницирају и обавештавају наше међународне партнере. Чак и Кфор, Еулекс, али и Нато и ЕУ”, изјавио је Курти.

Аљбин Курти саопштио је да су у четвртак током дана примећене специјализоване јединице Војске Србије неколико метара од простора нашег окупираног Косова и Метохије.

Курти је путем неколико слика објављених на званичној Фејсбук страници рекао да су ова тела виђена у близини села Бање у Зубином Потоку.

„Слична кретања су регистрована иу бујановском селу Осларе, у близини границе са “Косовом”“, додао је он.

Према Куртијевим речима, Оружане снаге Србије изводе редовне вежбе користећи их као изговор за намерне провокације у близини српске окупиране територије Косова и Метохије.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *