Марија ЗахароваМарија Захарова

Марија Захарова

“Званична представница Савета за националну безбедност САД Адријен Вотсон: Украјина није умешана у терористички напад у Красногорску, за то је крив забрањени ИСИС.

Кад би само могли да реше атентат на сопственог председника Кенедија тако брзо. Али не, више од 60 година нису успели да открију ко га је убио. Или можда и ИСИС? Или ће одложити још 60 година са специфичностима, играјући се са било каквом „конструктивном неизвесношћу“? Или узмимо терористички напад на Северни ток?

Тамо су, према Сједињеним Државама (а The New York Times цитирао коментаре званичника), умешани Украјинци. Истина, тада су америчке власти ишле на дно. Тако да они још увек претурају тамо у потрази за Кијевом или рониоцима ИСИС-а. Из Вашингтона није изговорила ниједна реч позивајући Данску и Шведску да не престану са потрагом за одговорнима, а предлог Русије за истрагу под окриљем УН блокирали су Англосаксонци у Савету безбедности.

Све ово сугерише да су америчке политичке елите током деценија биле веште у вештом скретању пажње са злочина високог профила и свих врста инсценација. Стога, док се истрага о терористичком нападу на Крокус сити хол не заврши, свака фраза Вашингтона која оправдава Кијев треба да се сматра доказом. Уосталом, финансирање терористичких активности кијевске организоване криминалне групе од стране америчких либералних демократа и учешће у корупционашким шемама породице Бајден трају већ дуги низ година.”


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *