За Србин Инфо је говорио Марко Јакшић о Горану Ракићу, Вучићевом послушнику и издајнику који је заједно са Александром Вучићем многа непочинства и несрећу донео српском народу.

На седници у Скупштини Србије више посланика је обелоданило чињеницу да је садашњи СНС посланик Горан Ракић био министар у Куријевој тзв. влади. Горан Ракић се заклео на устав сепаратистичке, тзв. владе у Приштини. И поред снимка где се види да се Ракић заклео на сепаратистички устав, дотична особа не признаје и патетично тврди, између осталог, како не зна где су му деца. У тој лажи особу подржавају и остали чланови СНС-а, па и шефица СНС-а, Марина Рагуш.

Шефица СНС-а ухваћена у лажи

Марко Јакишић за патетичну изјаву Горана Ракића да не зна где су му деца, рако да није тачна. Сви знају где су им деца и да је ова тврдња Ракића бесмислена. Поред тога каже да је тај стил, где Ракић драматизује, може само да сеје још више сумњу и страх људима који живе на Косову и Метохији и као и потенцијалним повратницима.

Горан Ракић (овај поред Рамуша Харадинаја) прешао је пут од ватрогасца до доктора наука и председника “српске листе”. Економски факултет уписао је 2003/04, а завршио свега ТРИ године касније 30.11.2006!? Просек од 6,39 није му сметао да докторира па постане и професор!

Марко Јакшић тврди да је Ракић био добар пријатељ са некадашњим градоначелником Косовске Митровице, Кристимиром Пантићем. Међутим, Пантић није могао да поднесе издају Српске Напредне Странке и једноставно није хтео да положи заклетву на устав самопроглашене репубилке “Косово” и поднео је одмах оставку. Горан Ракић је онда заузео његово место и положио заклетву као председник општине Косовска Митровица на устав самопроглашене терористичке творевине. На тај начин као послушан кадар Александра Вучића обезбедио себи политичку каријеру, прво као председник општине Косовска Митровица а касније као дугогодишњи министар код Аљбина Куртија. Полагао је заклетву и писмену и усмену. То је крупна национална издаја у коме је главни носиоц био Александар Вучић а један од главних помагача на терену на Косову и Метохији је био Горан Ракић, напомиње Јакшић.

Горан Ракићи и Александар Вучић су:

  • омогућили стварање војске сепаратистичке шиптарске квази државе
  • Ракић (под патронатом Вучића), као члан владе Аљбина Курија, је гласао да се експропријацију земљиште Срба на којима су направљена касарне и базне станице за РОСУ “полицију”
  • приморали српске судије да из система српског правосуђа пређу у сепаратистичко правосуђе
  • довели су РОСУ “полицију” на север Косова и Метохије, јер до доласка њихове власти тзв. РОСУ “полиција” није могла да се појави на север Косова и Метохије
  • омогућили да се “РКС” таблице прошире
  • срушили су барикаде на митровачком мосту и омогућили Албанцима да уђу на север Косовске Митровице
  • дали Албанцима посебан телефонски код, на тај начин су оштетили Телеком Србију за 70 милиона евра, пошто је толико Телеком Србија убирао од Интернет услуга
  • дозволили су да сепаратисти постане члан свих спортских међународних организација, чиме су допринели да српска деца не могу више да се баве спортом…
Харадинај поздравља “председника” Ракића, издајника Србије и српског народа

Ракић има једну јако ружну и тужну биографију која се темељи на издаји и велеиздаји. Биографија једног послушника који је зарад каријере и вероватно материјалног богаћења, фактички учествовао у издаји јужне српске покрајине. Непочинства и несрећу коју су донели српском народу су јако богата. Њиховим доласком је наступио тежак, мрачан и суморан простор. Косово и Метохију је напустило 40 000 Срба. Много тога би имало о њима да се прича. Али верујемо да ће се о њима кад тад учити у школама као о људима који су издавали своју отаџбину и да ће се кад тад наћи на линији правосудних органа. Са свим може да се игра, али не са нацијом и државом, наглашава Јакшић.

Горана Ракића је заменио Ненад Рашић, који је сада нови “министар” у Куријевој “влади” који је такође гласао за експропијацију.

За ових дванаест година на власти, Александар Вучић никада није причао о повратку Срба на Косово и Метохију. Више од 250 000 Срба је отишло са Косова и Метохије, а да Александар Вучић никада није сетио или изустио реч да ти Срби морају да се врате на своја вековна огњишта.

Цела емисија на Јутјуб каналу Србин Инфо.

Истина о албанском агенту у Скуштини Србије

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *