Уочи 25. годишњице почетка НАТО агресије, злочинац из САД-а, Кристофер Хил је био гост на РТС телевизији, а на самиту у Бриселу се Александар Вучић срдачно грли са Емануелом Макроном, седе један поред другог и дошаптавају се. На то се поносе чланови СНС партије и објављују на својим налозима на друштвеним мрежама.

Француско-немачким планом, који смо добили управо од Макрона и Шолца, Александар Вучић предаје све атрибуте државности шиптарским терористима. Вучић тврди да ништа није потисао, али све прихватио и у складу са својом политиком, коју је приватизовао, иде у имплементацију свих споразума од Бриселског и Охридског који су директно на штету интереса Србије и српског народа.

Било је и додира

У заједничком саопштењу француског председника Емануела Макрона, немачког канцелара Олафа Шолца и премијерке Италије Ђорђе Мелони од Србије се тражи дефакто признање терористичке творевине на нашем Косову и Метохији. Све то не смета Вучићу да се “срдачно” грли и показује искрено пријатељство са директним непријатељем наше земље.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *