Бранко Драгаш:

Председник државе Србије је све изборе добио на нелегалан начин, ема легитимитет и је најбољи промотер и највећи присталица велике Албаније.

Он то ради зато што је уцењен. Зато што је од ратног хушкача, радикала и ратног профитера постао ЕУ талибан и ЕУ фанатик и пошто је лично уцењен онда он извршава све оно што су му крсташи наредили.

Тако да ово сада са формирањем после Тиране и свега овога што се тамо потписало, значи ми имамо продубљивање те велеиздаје а давање могућности Албанцима да могу да долазе и раде у Србију и чак субвенционисање ако неки наши приватници запошљавају Албанце да ће добити 30% од ослобађања пореза, доприноса и свега овог осталог.

То је само доказ да имамо највећег шиптарског лобисту у врху и то је председник државе Србије. Због тога га треба сменити и за то треба да му се суди, за велеиздају. Народ нека му пресуди, зато што је учинио оно што није смео. Погазио је Устав, погазио закон о председнику, погазио кривични закон и погазио међународно право.

Тако да све што ради је у корист сварања велике Албаније и није он за то крив, криви су грађани Србије што излазе на изборе, његове намештене (…).”

Погледајте снимак:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *