Иако је суд донео одлуку да нема елемената злостављања, немара и небриге. Иако суд није одузео старатељство мајци Ани Михаљици над децом, иако је суд рекао да се привремене мере укину, Центар за Социјални Рад Новог Сада по самовољи њене директорке Јелене Зорић НЕ ВРАЋА ДЕЦУ мајци!

О Самовољи Јелене Зорић и њеним погрешним одлукама доста говори и решење из 2022. године Агенције за Борбу Против Корупције, која због сукоба интереса и корупције треба бити РАЗРЕШЕНА са ДУЖНОСТИ.

Јуче 8. марта када су све жене срећне, једна мајка је била најтужнија мајка на свету!
Наиме, због основане сумње да су деца Михаило, Гаврило и Рафаило, у стационару социјалног центра под седативима. Са протеста који је био заказан за 10 сати, позвана је хитна помоћ како би прегледала децу. Међутим органи реда нису хтели да пропусте кола хитне, због чега је дошло до свеопштег незадовољства присутних и народ је затим пробио барикаду и омогућио колима хитне да уђу.

Заједно са мајком и присутним адвокатом Миланом Босиком, народ је ушао у двориште како би се извршио притисак да се мајци врате деца. Међутим, мајци Ани Михаљици не да нису враћена деца, већ јој није дозвољено ни да види своју децу и утврди да ли су добро. После посете доктора хитне помоћи који је пропуштен да уђе у зграду, на изласку из ње рекао је да деце нема у стационару. ГДЕ СУ ДЕЦА, узвикивао је народ.

Где су деца пита се цела Србија!

Због свих догађаја и протеста који је трајао безмало 10 сати где се нико од надлежних није обратио ни мајци ни адвокату, у понедељак излазимо испред зграде тужилаштва у Новом Саду! Окупљање почиње у 11 часова.

Како радили тако нам Бог помогао!
Извештај написао Александар Петровић Инфоратник


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *