Михаљица Михајло, Гаврило и Рафаило од 10, 6 и 2 године су без икакве правне основе радници центра за социјално Нови Сад отели од мајке и уместо да су са њом, деца седе у Сигурној кући за децу и при том је најстаријем онемогућено да иде у школу. И поред одлуке суда да нема основе за задржавање деце, ови нељуди и даље бесправно држе децу у заточеништву. Они мисле да су јачи од државе и суда, а њихово понашање то доказује. Они су држава у држави и томе мора да дође крај.

Јуче, 8. марта 2024. одржан је протест очајних људи испред центра за социјални рад у Новом Саду који су разбили капију и ушли у двориште ЦСР.

Погледајте јучерашња дешавања испред центра за социјални рад у Новом Саду.

Учесница јучерашњег протеста је телефоном за (са) АНОМ МИХАЉИЦОМ улетела у просторије центра за социјанлмни рад, као подршка да снима да ли је дете у просторији зграде поред, јер је чула како је ДЕТЕ ДОЗИВА…

Чије још дете је закључано и зове маму, ако не од Ане Михаљице?
Колико деце иза оваквих врата ПЛАЧУ И ДОЗИВАЈУ ЗА СВОЈОМ МАЈКОМ, а ДЕМОНИ ИЗ ПАКЛА ИХ ДРЖЕ ЗАКЉУЧАНЕ ПОД КЉУЧЕМ?

Јелена Павловић посланик МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, учествовала је у јучерашњем протесту.

Ово су отмичари три брата

Владислава Крсмановић психолог у центру за социјално Нови Сад.

Јелена Зорић директор центра за социјално Нови Сад која је иначе разрешена дужности. Решење агенције за борбу против корупције, која каже да дир. центра за социјални рад Јелена Зорић, буде разрешена те функције! Међутим, она и центар за социјални рад Нови Сад су ИЗНАД ЗАКОНА. Центар за С.Р. је наднационално тело над киме ни држава ни суд немају надлежност!

Дамир Костовски јавни тужилац

Има ту још уплетених ликова и све поприлично смрди на криминал и договорену продају деце у иностранству. Замолићу вас све да дате подршку мајци и деци.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *