Шиптарски терористи упали су синоћ у село Бича код Клине и испред куће Србина С.Р. испалили више хитаца из аутоматских пушака у ваздух. Како наводи Србин С.Р, хтели су да му украду стадо оваца. Он је један од повратника у том селу.

Повратник из села Бича у општини Клина, С. Р. који живи са мајком која је потпуно слепа, нападнут је синоћ око 23.30 часова када је пошао да обиђе стоку, преноси Радио Гораждевац.

Он је испричао да му се једна овца ојагњила, па је пред поноћ кренуо да их обиђе. Док је прилазио штали зачуо је гласове на албанском језику о томе да неко наилази и да треба да побегну, након чега је одјекнуо и пуцањ.

С. Р. је испричао за Радио Гораждевац да је истог тренутка залегао и није се померао десетак минута. Након тога је отрчао до куће и позвао тзв. полицију, пошто нема другог да позове.

Тзв. полицајци су око поноћи дошли код С. Р. и узели изјаву, а јутрос су се по дану вратили да обаве увиђај. С. Р. је додао да је ово очигледно био покушај застрашивања, вероватно са намером да га натерају да напусти село.

Фадиљ Гаши, потврдио је за Радио Гораждевац да је случај пријављен полицији.

У селу Бича код Клине данас живи само пет повратника.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *