МРТВЕ НЕ ЗАБОРАВИТЕ - ЖИВЕ ПОШТУЈТЕМРТВЕ НЕ ЗАБОРАВИТЕ - ЖИВЕ ПОШТУЈТЕ

Представник ратних ветерана позвао је као стручног консултанта академика проф.др Алека Рачића, док су против тужбе,а на страни НАТО били представница министарства одбране и проф. Зоран Радовановић.

Судски ток ишао је у правцу тога да НАТО није изручио никакве штетне материје,да је уранијом лековит а не штетан, да је рак код бораца настао од лоше исхрaне и нервирања а не НАТО дејстава,итд.

Адвокатица ратних ветерана тражила је да се реч да аладемику проф. др Алеку Рачићу као стручном консултанту чији је елаборат у предмету, али су апелационе судује то стално одбијале.

На крају је академик, профeсор др Алек Рачић устао и надвикујући се изговорио:
“НАТО је одавно заузео наше институције и поставио овакве као ви да га штите од тешких ратних злочина које је починио, али за то су заиста морали да одаберу не само људе без обрза, части и морала, већ и класичне дегенерике с физиолошком тупошћу ко основном дијагнозом. Радом за НАТО не само да радите против себе и својих предака које сте оскрнавили, већ уништавате и будућност своје деце упорним залагањем за теорију како НАТО ништа осим уобичајеног оружја овде није користио. Очигледно је да сте децу збринули у НАТО земљама а овде настављате пљачку буџета склепаног од народних пара да им шаљете за школовања тамо. Направили сте таквим издајничким подрепаштвом апсурд живљења у овој држави где народ даје паре у буџет из кога се финансирају такви издајници као што сте ви,бандо хохштаплера и вуцибатина!”
после чега је напустио зграду апелационог суда.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *