На ТВ каналу СОЛОВЈЕВ ЛИВЕ Руски Академик говори о томе шта се дешава у Србији и на Косову. Сажетак говора: Српске власти воде земљу у ЕУ и НАТО. Крајњи циљ Запада је да отргне Србију од Русије. Све ускоро, у року од неколико месеци, може да се заврши тако што ће Србија, одлуком свог парламента, признати суверенитет косовских Албанаца над тзв. Косовом – колевком српског народа и Српске православне цркве.

Руски академик: “Бриселски и Охридски преговори су заправо вођени у супротности са Уставом Србије јер Устав каже да је “Косово” саставни део Србије! Шта мора да уради? Мора да призна “Косово” тако да би га Брисел прихватио, али тако да се у Србији на то гледа као да ништа није потписано и ни на шта се није пристало, што је уствари обмана. Знате, ово је трик који су извукла ова тројица из Брисела који су се заправо договорили да Србија дефакто призна “Косово”, али да нема ништа на папиру”.

Обавезно погледајте оба снимка.

И зато су замишљени ови ванредни парламентарни избори. Постоје представници ове евроатлантске странке који се сада залажу за овај споразум, који није потписан, али се у фебруару разговарало у Бриселу о нормализацији односа између Косова и Србије, како би се поднео на расправу у Скупштини и биће поднет на расправу у Скупштини и то ће се највероватније десити у мају. И, наравно, биће одобрено.

Ево шта Руси искрено мисле о догађајима и ванредним изборима у Србији и какво нам се зло спрема! Руси нас Упозоравају на време! Обавезно погледајте оба снимка до краја и поделите даље.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *