Душко Арсић ухапшен је 8. децембра 2021. године на пункту Јариње у присуству своје двоје малолетне деце, дошао је на Косово и Метохију да решава проблеме у вези са својом имовином која му је узурпирана у селу Матићане код Приштине.

Шиптарски терористи га терете да је починио ратни злочин 1999. године у селу Бутовац на Косову и Метохији. Да је Арсић заиста тако нешто урадио, не би дошао на Косово и Метохију. Али пре свега, пре хапшења није постојала чак ни потерница, нити је био на потерници.

Истина је да је Арсићу суђено јер је одбио да прода своју земљу шиптарским терористима. То је пракса која је у употреби у нарко-терористичко тзв. “Косово”.

Покушавају да купе српску земљу за ситне паре, ко не попусти је угрожен, или се имање волшебно запали. С обзиром да се Душко Арсић показао као упорна личност, онда су деловали на „легални“ начин и у парамафијашком тзв. “Косову” је све могуће.

„Претили су ми и терали ме да дам имовину. Нисам знао да ћу бити оптужен за ратни злочин. Чини се да је ово уобичајен метод на Косову. Најједноставнији метод. Ако не можете некога да натерате, оптужите га за ратни злочин”, рекао је Арсић пре изрицања пресуде.

Тзв. Косово је нарко измишљотина коју су створиле Сједињене Државе. У тој малој измишљотини налазе се највећа америчка војна база у Европи .


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *