У насељу Брђани на шиптарским повратничким кућама, на окупираној територији Косова и Метохије исписани Графити “Србија-Русија” “Z”, Четири оцила и “Нема Предаје”!

На окупираном Космету тзв. “министар унутрашњих послова” тзв. “Косова” Џељаљ Свећља и исто тако самопрозвани “министар администрације локалне самоуправе” Елберт Краснићи поручили су данас из Косовске Митровице да их претње Србије не плаше и да ће наставити да граде куће за Албанце у четири северне општине.

„Куће које се обнављају код албанских власника облепљене су екстремистичким паролама којима није место на “Косову”. Сваки међуетнички говор мржње, сваки језик који подстиче насиље је за осуду. Актери ће бити откривени и приведени правди. Као што смо раније рекли, Србији и Русији нема места на тзв. Косову

Починиоци ће бити откривени и приведени правди. Као што смо раније рекли, Србији и Русији нема места на Косову – гласно машта Свећља.“

Тзв. “министар администрације локалне самоуправе” рекао је да ће Влада тзв. “Косова” грађанима гарантовати основно право да се врате својим кућама.”

250 000 расељених Срба са читавог Косова и Метохије и даље чека “загарантовано” ПРАВО ДА СЕ ВРАТЕ СВОЈИМ КУЋАМА!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *