На згради Центра за социјални рад и на Ватрогасној станици у Зубином Потоку, постављене су табле са натписом илегалне творевине тзв. “република Косово”.

На згради Центра за социјални рад назначено је да се ради о одељењу за пензије при такозваном “Министарству финансија рада и трансфера” у оквиру система албанских сепаратиста.

Занимљиво је да се испод новопостављене табле налази графит са српском заставом, а испод и ћирилични натпис “Обавеза је сваког – отпор на сваком кораку. Бригада Север”.

Пре неколико дана исто је учињено и у Лепосавићу и северном делу Косовске Митровице када су табле са натписом тзв. “република Косово” освануле на окупираним зградама српских институција.

Неоскрнављене су остале још згарде српских институција у Звечану. За разлику од притисака и упозорења такозване “Косовске полиције” да уклоне шаторе са протестантима исрпед зграде општине у Лепосавићу, у Звечану такав захтев није упућен. Иначе је у Звечану и пружен најјачи отпор окупирању зграда општине од стране илегалних представника власти албанских сепаратиста.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *