Док се наша прелетачка власт шетка и рекламира у Давосу кокетирајући са ,,западним пријатељима”., у Метохији у селу Љубожда, општина Исток, Шиптари масовно и отворено пљачкају српске куће.

Већ неколико дана Шиптари вршљају по селу. Прво су за једно вече опљачкали породичне куће, Жарка Зарића, Радомира Ристића, Славише Живковића и Саше Живковића. Похарали су телевизор, лап топ, кључеве од кућа, плугове, тример, дрва, намирнице, постељину и вршили преметачину покућанства.

На Српску Нову годину, на ноћ 13-14.01.2024., у присуству неколико мештана који су боравили у једној кући, опљачкали су породични дом Раденка Ристића.

Синоћ, док су мештани спавали у својим кућама, Шиптари су опљачкали породичне домове Маринка Благојевића и Томислава Радивојевића.

Овај зулум, пљачке и терор над српским живљем које покушава мирно да живи на својим вековним огњиштима се врши на очиглед наше, назови државе, њеног руководства и тзв. западне цивилизације у присуству НАТО окупатора, Американаца и КФОРА. Све то у 21. веку!

Мештани, Срби који тренутно бораве у Љубожди код Истока оправдано страхују за своје животе!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *