Павлина Радовановић је тринаестогодишња девојчица из Ораховца, са Косова и Метохије, која је својим гласом и песмама опчинила слушаоце широм света.

Павлина и њена породица и данас живе на Косову и Метохији, с тим безумни оркестрирани напади српских аутоишовиниста, путем њихових медија, телевизија и назови водитеља програма.

Новинар Н1 Вања Ђурић, особа малограђанског менталитета, понижавајуће критикује тринаестогодишњу Павлину Радовановић из Ораховца  која пева српске песме.

Етно певање је посебна вокална техника која захтева одређене способности, јер је то посебна уметност која се учи, и изучава, а за коју је потребан урођени таленат, али и вредан рад и стручна музичка обука и подршка.

Алудирајући да су српске песме ниво некакве ,,старамајке” (бабе) у ствари сугерише идеју локалне заосталости/превазиђености/ безпотребности/изанђалости свега што нас везује за Косово и Метохију.

Ако и није свесно то хтела да каже, свакако је подсвесно баш то и мислила. Тако су је инструисали укалупљени ставови прозападне медијске пропаганде њених газда.

 Претпостављам да јој не би сметало да девојчица зазвучи као ,,старамајка” Тина Тарнер или као ,,старамајка” Шер?!

Твит је обрисан, а мучан утисак је остао.

Павлина, МИ ТЕ ВОЛИМО, с тобом нам се сунце буди, на Косову и Метохији, родној груди!

ТИ СИ НАШ ПОНОС И ДИКА!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *