Поред општина на Северу, надзорне камере “без власника” уклоњене су и у Клокоту, Партешу и Ранилугу – општинама са српском већином јужно од реке Ибар.

Подсетимо се Бриселског споразума који су потписали Ивица Дачић и Александар Вучић!

Тачка 11 – поступање са просторијама и опремом цивилне заштите

Београдска страна се обавезала да ће осматрачке пунктове и просторије којима су се користили чланови цивилне заштите предати надлежним органима.

Тачка 13

Три осматрачка пункта на путу између Митровице и Ариња биће уклоњени, а пункт који се налази на северној страни главног моста у Митровици биће предат “косовској” полицији.

Тачка 15

Сваки вид присмотре, укључујући и опрему (Диклотини?) центар биће уклоњени или предати “косовској” полицији. Ова тачка се управо спроводи. Ових дана, ви гледате и слушате да албанску Росу скидају видео назор, уклањају сирене за узбуну…све је користила цивилна заштита…, и све то је Александар Вучић Бриселски споразум, једним, другим, трећим.

Та издаја је ишла до тога да у тачци 16. споразума, београдска страна је обавестила да цивилна заштита поседује око 500 званичних јакни и униформи, па ће те исте предати.

Тачка 17

Београдска страна ће доставити ЕУ попис све опреме коју цивилна заштита тренутно користи и поседује. А ЕУ ће предати тај попис приштинској страни која ће опрему наставити да користи у “косовским” институцијама. Он, Александар Вучић, је предао све комплетно “косовским” институцијама. Па ми смо то плаћали деценијама, грађани Србије из буџета.

Сећате се да је својевремено Александар Вулин постављао видео назор, наводно за милионе евра. Глупост најобичнија! Покрао је силне паре, али то смо провалили, јер је одмах након тога купио стан.

Тачка 18.

Београдска страна је доставила писану потврду да ти представници цивилне заштите више не поседују никакво званично оружје, а овлашћују се Еулекс и тзв. “косовска” полиција да заједно спроводе операције претреса без предходне најаве. Управо се то дешава ових дана на северу Косова и Метохије. И Срби тамо кукају и протестују како врше претресе. А он је све потписао, тачка по тачка…


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *