Изјава Аљбина Куртија:

Косово” ће признати српске регистарске таблице чим наша гранична полиција потврди да Србија у потпуности и несметано спроводи своју одлуку о признавању РКС таблица.

Након тихог гашења српских регистарских ознака, Влада Републике Србије је отишла корак даље и у потпуности признала документа, симболе и таблице тзв. Косова.

П. Петковић да је објавио на јучерашњој седници владе Србије донета одлука о слободи кретања свих возила. То се односи и на РКС таблице, “косовске” личне карте и увођење “косовских” возачких дозвола. Према његовом ставу и очито ставу владе Србије и главног вође А. Вучића, то ће омогућити додатни импулс не само за Отворени Балкан, него ће олакшати животе Србима на Косову и Метохији.

Господин Петковић говори како је ова одлука добра за наш народ на Косову и Метохији, а не сећа се да је он учесник гашења српских регистарских ознака и институција на Косову и Метохији.

А. Вучић и влада Србије су донели ову понижавајућу одлуку за Србију и српски народ. Све њихове одлуке су у корист Шиптарске квази “државе”. Очито је да влада Србије на челу са А. Вучићем, ради директно против интереса дежаве Србије!

Петар Петковић није никакав директор Канцеларије за Косово и Метохију, он је директор Канцеларије за “Републику Косово”.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *