Шиптарски терористи упали су у хотел и бањски комплекс “Рајска бања” у месту Бањска у општини Звечан и истерали раднике и променили браве.
Хотел и базени су “заплењени”.

Председник општине Звечан Иван Тодосијевић поручио је том приликом да је “Рајска бања” други велики инфраструктурни објекат у тој општини чију је изградњу финансирала Влада Србије преко Канцеларије за КиМ.

Послушајте Александра Арсенијевића, председника странке “Српска Демократија”.

Док Александар Вучић слави изборе, шиптарски терористи мењају браве и плене хотел, бању и ресторан, све у власништву Републике Србије. Јуче се уз асистенцију тзв. полиције Косова, пробили пут кроз приватна земљишта у селу Банов, како би спојили шиптарска села а данас се плени комплекс Бањска.

Још једна акција усмерена против Срба, а нико се не оглашава. Овај уступак Приштини није ништа у односу на оно што нас чека уколико се настави овим путем.

Несметано кретање тзв. косовској полицији и одузимање објеката и земље омогућиле су власти у Београду под притиском запада и Европске Уније.

Зашто Канцеларија за Косово и Метохију ћути, зашто се државни врх не оглашава на бруталну репресију и отимање од српског народа?

Хотел “Рајска бања” отворен је 2019. године, а врпцу су пресекли директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић и председник општине Звечан Иван Тодосијевић.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *