Сјајан видео са свим валидним доказима о угњетавању и уништавању Србије, где је све на енглеском објашњено, како је НАТО раскомадао Србију, тренутна геополитичка ситуација у Србији, лицемерје запада и невероватни пристици на Србију. Злочини против Србије и нови планови запада како да нас докусуре.

Молим вас да погледате поделите даље и да окачите по свим друштвеним мрежама, то је најмање што можемо да учинимо у току овог пропагандог рата који се води против нас.

Глен Ерик Андре норвешки политиколог: “Ниједно српско руководство не може себи да приушти да прода Косово, могу ли себи приуштити да на пример санкционишу Русију? Ниједна влада не би могла да опстане у Србији која је урадила било коју од ове две ствари а камоли обе ове две ствари. Ако ако буду приморани и гурнути у ћошак, мислим да би распоредили војну силу ако је потребно да заштите Србе на северу Косова.”

Цела ова прича је почела са илегалном инвазијом НАТО-а на Југославију 1999. и када су извршили инвазију без мандата УН. Од 1999. године је српско становништво на Косову у великој мери етнички очишћено.

Погледајте снимак и поделите овај чланак!

А. Вучић је пијун запада преко кога Запад жели да уништи и докусури Србију!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *