Огласила се Марија Захарова поводом изјаве наших званичника и поручила да будемо максимално опрезни и да не будемо наивни.

Потпредседник Владе и министар одбране Србије Милош Вучевић у интервјуу за Политику: „ Србија треба да постане пуноправна чланица Европске уније, јер ће наши грађани од тога имати користи. Ово је наше стратешко опредељење и наставићемо да радимо у том правцу. Али ако неко од нас очекује да успут напустимо свој национални ДНК, онда се ова особа озбиљно вара. Нисмо увели и нећемо уводити санкције против Руске Федерације. Одржаћемо партнерства са Кином, као и са арапским светом, Индијом, Африком и Америком“.

Захарова: “Одличан говор. Једини проблем је што се људи примају у ЕУ искључиво на основу генетски модификоване националне свести. Погледајте Пољску и Мађарску, које су, као пуноправне чланице Европске уније, принуђене да се буквално боре за очување сопственог идентитета. Арбитраже, судови, чак и унутрашње санкције – и то упркос чињеници да су чланице НАТО-а и доследно гласају за незаконите антируске санкције.

Па, не одбацујте лукавство Запада: обећавају много, али, пошто су постигли свој циљ, не раде ништа.”


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *