Александар Вучић изјавио је да постоји могућност да Охридски споразум постане део преговарачког поглавља 35, а тиме и услов за пријем Србије у Европску унију.

Поново: Охридски споразум не сме да се прихвати, о Охридском споразуму не треба ни преговарати, Охридски споразум је издајнички споразум.

Охридски споразум је издајнички. Охридски споразум је неуставан. Не у ЕУ, не ултиматуму!

Мило Лимпар, познати српски академик, објашњава да је Охридски споразум у супротноси са Уставом Србије, Резолуцијом 1244, са домаћим и међународним правим, као и правом УН.

Мило Ломпар је српски историчар књижевнсто, есејиста и универзитетски професор. Ломпар је редовни професор Филолошког факулета Универзитета у Београду,председник Задужбине Милоша Црњанског, некадашњи генерални директор Политике и председник Српске књижевне задруге. Ломпарова студија Дух самопорицања постала је једна од најчитанијих књига на српском језик

НЕ ГЛАС ЗА ВУЧИЋА И ТЗВ. ПРОЗАПАДНЕ ПАРТИЈЕ!

Издајници воде нашу Србију, после избора се бојимо завршетка давно започете издаје Косова и Метохије због које је СНС странка и доведена на власт.

Проевропске листе се залажу такође за исте вредности и наставак “европског” пута. Ко да ми нисмо Европа, остатак континента смо бранили од освајача вековима? Унија наметања и отимања нам не треба!

Бонус видео. А. Вучић у свом стилу говори неистину и поред снимка који показује отворену корупцију и куповину гласова!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *