Такозване “приштинске власти” забраниле су синоћ помоћницима директора Канцеларије за Косово и Метохију Светлани Миладинов и Игору Поповићу да уђу на простор Косова и Метохије где је требало да присуствују Дану општине Косовска Митровица, пишу Новости.

Забрањен је такође улазак Петру Петковићу, а у уторак забрањен и помоћници директора Канцеларије за Косово и Метохију Милени Парлић, а иста забрана изречена је у понедељак 20. новембра и помоћници директора Јелени Стојковић, која је требало да посети две социјално угрожене породице, потврђено је у Канцеларији за Косово и Метохију “Новостима”.

Свим помоћницима директора Канцеларије за Косово и Метохију речено је да им је улаз на простор Косова и Метохије забрањен до 31. децембра. Нису добили никакво образложење или им је објашњена основа за такву забрану.

Према споразуму о слободи кретања постигнутом у Бриселу помоћници директора своје посете не најављују Приштини, већ им се предвиђа несметан улаз на простор Косова и Метохије.

Београд ће о овом кршењу споразума обавестити и посредника ЕУ у дијалогу, Мирослава Лајчака.

Ко је Светлана Миладинов?

У чланку “Горка истина о понижавању протераног народа од бахате власти” помиње се заменица Петковића, која је на један бахати начин понижавала, од Шиптара протеране Србе са Косова и Метохије. Ради се о Светлани Миладинов која није хтела да удостоји протеран народ и да их прими у своју канцеларију, већ им се обратила у ходнику. Управо једна од особа којој је забрањен улазак на Косово и Метохију је Светлана Миладинов.

“Шта хоћете”, питала је бахата Светлана Миладинов, а затим им рекла да иду да копају њиве и коментарисала њихову одећу.

“Видим, лепо сте обучени. Шта хоћете?”, рекла је неваспитана, некултурна и пуна себе Миладонов на један понижавајући начин.

То је изазвало жестоку реакцију пониженог народа који су дошли да затраже помоћ и разумевање.

Прочитајте цео текст овде.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *