Да би представио Бриселски споразум као нешто најбоље за српски народ на Косову и Метохији, А. Вучић, велеиздајник епских размера, је увек промовисао заједницу српских општина као највећу могућу политичку опцију да Срби у општинама на Косову и Метохији са већинским српским становништвом сами одлучују у оквиру твз. “Косова”, које је у оквиру Србије, по уставу Србије.

Александар Вучић, испунио је све услове на које се обавезао 2013. у Бриселу, све своје одлуке које је доносио, испоставиће се доносио је на штету Србије, и све те одлуке је 10 година правдао чињеницом да ће Срби добити заједницу Српских општина, да би данас рекао да нема ништа од тога да Албанци неће испунити тај потписани договор.

Александар Вучић испунио све договорено на штету државе Србије и Срба на Косову и Метохији и угасио све институције Србије и цивилну заштиту становништва. За узврат није успео да испуни ни један договор којо би био у корист Србије и Срба није упутио протест НАТО ни Јенсу Столтенбергу, него је изговорио ову поражавајућу констатацију као да покушава да склони одговорност са себе!

Зашто је Александар Вучић потписивао и испуњавао договоре које није имао намеру да брани по сваку цену?


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *