Епској велеиздаји власти у Београду, на челу са А. Вучићем, никад краја!

На “Х” налогу “Канцеларије за КиМ”, огласио се Петковић:

“Предлог за укидање виза за власнике српских пасоша са Косова и Метохије је одлична вест за грађане Србије”.

На званичној веб страници Канцеларије за Косово и Метохије, Владе Републике Србије је данас објављен овај текст:

“После интензивне дипломатске борбе и активности државе Србије на челу са председником Александром Вучићем који је још пре шест месеци недвосмислено поручио да ћемо се борити и изборити за укидање виза и за наш народ на КиМ и да већ пре краја године можемо очекивати добре вести, то се и догодило. Претходних месеци, министарка Тања Мишчевић, заједно са својим тимом, интензивно је радила са представницима Европске комисије на овом предлогу одлуке.

Према процедури Европске уније, потребно је да се овај предлог ЕК усагласи и са Европским парламентом и Саветом министара ЕУ чиме би ова одлука постала извршна, а након чега би Срби с КиМ без виза могли да путују у све земље Европске уније, али и у Норвешку, Швајцарску, Лихтенштајн и Исланд. За очекивање је да већ првих месеци наредне године Срби с КиМ путују без виза, што ће представљати не само уштеду новца, већ и времена приликом компликованих процедура.

Наставићемо да се боримо за наш народ на КиМ да имају сва права и бољи живот и перспективу, а данашња вест и порука Европске комисије још једна је потврда у том правцу.

Срби са Косова и Метохије нису, нити смеју да буду грађани другог реда и имају сва права која су им годинама, ускраћивана, а једно од основних је право на слободу кретања као једне од водећих вредности ЕУ.”

Као што видите, А. Вучић je велеиздајник епских размера. Ако желите да зауставите ултиматну велеиздају А. Вучића и не желите да будете саучесници у епској велеиздаји и понижењу Србије, немојте да дате ваш глас велеиздајнику. Он води другосрбијанску политику кријући се иза маске лажног родољубља.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *