Трибину коју је организовала министарка Дубравка Ђедовић Хандановић (Негре), а на којој су били присутни амбасадори из Канаде, Аустралије, Финске и Шведске, прекинули су грађани. Страни агент, Дубравка Ђедовић Хандановић (Негре), наставља офанзива Рио Тинто и уништавање наше отаџбине.

Прочитајте и послушајте мудре речи проф. др. Ратка Ристића. Ово свако у Србији треба да чује!

“На Косову и Метохији имамо издају а остатак Србије намењен за продају. Ово није никакав научни стручни скуп. Ово је једна седељка интересне групе. Ту интересну групу, нажалост, чине министри владе Републике Србије, један из Републике Српске. И сви они, као адвокати, консултанти и разни корпоративни директори, мењају законе ове земље и праве што боље услове за стране мултинационалне рударске корпорације.

Ми данас овде имамо амбасадоре из Канаде, из Аустралије, из Финске, из Шведске. И питам се, шта ви Скандинавци имате са српским минералним ресурсима. Канада је сто пута већа од Србије. Аустралија више од осамдесет пута. Далеко су богатији свим минералним ресурсима, него наша мала, напаћена и угрожена земља. И шта ви више хоћете с вашим компанијама у Србији?

Ја сам припадник академске заједнице. Међутим, ја сам обичан српски човек и делим све оно што мучи мој народ. Па могу да вам кажем да су стотине хиљада људи, по селима и мањим местима, екстремно незадовољни због политике која планира да Србију претвори у једно џиновско рударско радилиште. И зато свим компанијама поручујем, оставите Србију на миру! Нека Европа своје стратешке минералне ресурсе намирује из земаља европске уније и нека престане да Србију третира као неоколонијални пројекат.

Неће вам проћи! Све ваше декларације, сви ваши меморамдуми, споразуми о разумевању, писма о намерама, све то што пакујете у зелене агенде, у грин дилове…”

КО ЈЕ ЂУБРАВКА ЂЕДОВИЋ (НЕГРЕ), ХАНДАНОВИЋ?

Дубравка је 1978 годиште, рођена у Београду, била је удата је за Кристофера Негре-а(бивши муж) исто бивши банкар ЕУ инвестиционе банке. Њен муж има двоје деце из првог брака и са Дубравком још двоје.

Јуна ове године (2023) удала се за композитора Дамира Хандановића.

Обожава хрватске музичаре Оливера Драгојевића и Петра Грашу.

На њеној Википедија биографији стоји да је југоносталгичарка.

Ђубравка (девојачко Ђедовић) Негре, нова министарка енергетике Србије. Школовала се у САД, радила за ЦНН телевизију као продуцент (у Афганистану) и за ЕУ инвестициону банку.

Дубравка Негре каже: “Жене захваљујући слабом утицају СПЦ у време Југославије биле боље еманциповане”.

По њеним објавама на друштвеним мрежама, за њу су људи у ЕУ премало вакцинисани и где год је метеж ту су руске руке у близини.

Награђивана је као банкарка у Загребу.

Дубравка Ђедовић Хандановић (Негре)

Косово и Метохија су Срце Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *