А. Вучић има три циља ултимативне велеиздаје наше мајке Србије!

Његови планови су да:

1. уведе Србију у поскосовску еру, тј. да ће то бити последњи избори у Србији који ће за тему уопште имати Космет. План је, да се након ових избора у Скупштини Србије верификује европски план за Космет, који ће у међувремену А. Вучић потписати. Вучић ће се обавезати да прихвата ткз. косовску независност, али се неће обавезати на формално признање, што нико и не тражи. Значи од велеиздајника се тражи да прихвати признање квази државе, тзв “Косово” и он је то прихватио, само после избора. Што значи, да гласањем за њега, сваки ваш глас значи и лична ВЕЛЕИЗДАЈА.

2. Прозападна Србија

3. Србија постаје сировинска база, не само за бакар који носе Кинези, којима је дат рок до 2030 да исцрпе све што могу, већ и литијум. Влада Србије је потписала уговор са европском комисијом да ће Србија бити на листи снабедвача Европске Уније ретким минералима неопходним за зелену енергетску транзицију.

Реците НЕ ултиматном велеиздајнику и немојте издати сопствену државу, народ, историју, национални и територијални суверенитет, претке …

ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЕКА!

Косово и Метохија су Срце Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *