Мирослав Лајчек се огласио са свој Х налога. Имао је састанак са тзв. потпреседником тзв. владе тзв.”Косова” како би пратио недавни састанак са европским лидерима у Бриселу и потребу пуне имплементасије Споразума о тзв. путу “нормализације” без одлагања и предуслова. Договорили су се о тзв. наредним корацима.

Ради се о Охридском споразуму који је А. Вучић, ултиматни велеиздајник, прихватио и којим се Србија обавезује да призна докумената и институција тзв. “Косова” а уз то иде оснивање асоцијације општина српске већине. Није чак више ни Заједница српских општина. Вучић покушава да прикрије своју велеиздају, потенцирајући важност невладине организације која треба функционисати по Уставу тзв. “Косова” којој ће Србија као спонзор моћи да донира паре.

Француско-немачки план који је Вучић прихватио:

Ако желите да зауставите утиматну велеиздају А. Вучића и не желите да будете саучесници у историјској велеиздаји и понижењу Србије, немојте да дате ваш глас утлиматном велеиздајнику, А, Вучићу. Он води другосрбијанску политику кријући се иза маске лажног родољубља.

На снимку А. Вучић потврђује да Србија (тј, он, не Србија) жели да се примене сви споразуми од Бриселског до Охридског.

Косово је Срце Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *