Само све да подсетимо да у уторак 22.10.2024.г. у Казању почиње самит БРИКС-а.

Супротно обећању Александра Вучића да ће одлуку о учешћу донети пре 15. октобра, још се не зна ко ће из Србије ићи на догађај. И хоће ли неко уопште ићи? Ово би требало да постане познато буквално овог викенда.

Вучића је на исти, ван уобичајених дипломатских протокола, позвао лично председник Путин.
Вучић је себи допустио да у првом иступу одбије лични позив Владимира Владимировича јер “има гужву у шеснаестерцу”/јавно демонстрирајући бахатост спрам једне велике силе /на страну што нам је једини савезник/ и огољујући сву трагедију Србије да у овим и оваквим историјским временима на челу има толиког ништака, покварењака и будалу.

Након тога све нас /вероватно и Русе /је убеђивао да све то нисмо добро видели и чули у директном обраћању и да ће /због своје изузетне заузетости око испуњавања америчких захтева, распродаје Србије и личног богаћења /гледати да се о позиву изјасни до 15 – тог октобра.
Не дочекасмо да из његових уста чујемо да ли иде у Казањ.

Ово и овакво понижавање Србије гледамо и трпимо дуги низ година и то иде нама и на част и на образ.

Ово понижавање велике силе на Вучићу својствен шибицерски начин, неће остати без последица по Србе и Србију. У то не треба да сумњамо.

Оно што је готово стопостотно сигурно је да ћемо за дан, два гледати Вучића у још једном мучном испирању мозга на Хепи или Пинк телевизији уз образложење које може да прогута само стадо оваца.

Додуше ова сушна година оставила је последице на бројност стада.

Извор: Евроазијски пут


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *