Двојица Срба из Зубиног Потока приведена су синоћ од стране милитантних јединица етнички албанског састава, тзв. “Косовске полиције” у северни део Косовске Митровице где су испитивани.

Сепаратистистички систем косовских Албанаца их терети за наводно фалсификовање докумената у организацији „Центар за пружање услуга заштите у заједници ‘Јелена Анжујска’“, центра уредно регистрованог у систему Републике Србије.

Ови Срби су приведени након што је такозвана “Косовска полиција” у Зубином Потоку зауставила возило у којем се они налазили, и пронашла печат и документа српских институција, које албански сепаратисти третирају као незаконите, односно као фалсификате.

У питању је установа чија је директорица, барем до јула прошле године, била Адријана Хоџић, једна од кадрова истовремено ангажованих и у сепаратистичком, и усистему косовских сепаратиста што је уходана политика Александра Вучића како би се тиме прикрила издаја Косова и Метохије. Тако је у овој општини отворена и сигурна кућа” при систему албанских сепаратиста, која се такође повезивала са Хоџић, као руководитељком. Да се наслутити да су у питању велике обмане, мешетарење па вероватно и прање новца с обзиром на тајновитост управе под којом је функционисала. Додатно ово потврђује и то што је Хоџићеву саслушало одељење за привредни криминал у оквиру сепаратистичког система.

У медијима са КиМ који извештавају на српском језику, приметно је да ухапшене не називају Србима већ “мушкарцима” или “особама”. Избегавање помињања националности део је оркестриране анти-српске пропаганде коју спроводе продани медији купљени западним парама. Пажљиво се избегава помињање националности како би се прикрио систематски терор над Србима на Косову и Метохији који се спроводи јер су становници државе Србије, живе и раде у њеном систему.

Против двојице ухапшених Срба није покренут случај али је најављено да ће то бити учињено у току данашњег дана. Они су у међувремену пуштени.

Дан раније у Звечану је ухапшен још један Србин коме се на терет ставља поседовање оружја које је иначе ловачко и у очигледно лошем стању да се може сумњати у његову исправност. Такође је пронађена стара, веома похабана униформа некадашње Цивилне заштите која је сепаратистима била трн и у оку али и у ципшпели јер због ње нису смели ни да провире на север Косова и Метохије.

Била је то, поред МУП-а, прва служба коју је Александар Вучић по Бриселском споразуму на који је пристао расформирао и “интегрисао” у сепаратистичке редове након чега је дошло и до тоталне оружане окупације севера покрајине од стране милитантних косовских Албанаца.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *