Улазимо у завршну фазу програмираног лудила Узурпатора. Психијатри су ми објаснили, односно исправили ме, да не користим термин шизофрен, јер то може да буде олакшавајућа околност након његовог хапшења и суђења. Може да се позива на шизофренију, ментални поремећај, да је био болестан и да није знао шта ради. То би га ослободило заслужне казне за све Зло што је нанео грађанима Србије.

Психијатри сматрају да је његова дијагноза – нарцисоидни психопата. Разлика је огромна. Психопата зна шта ради и истрајан је у томе што ради. Свакога дана смо сведоци његове подлости, покварености, лажи, преваре, мегаломаније, манипулације и агресивне намере да испуни све добијене задатке од својих газда са Запада. Само криминалцима на власти и њиховој опозицији, која га одржава на власти, јер излазе на антиуставне и незаконите изборе, који глуме у Скупштини да су некаква опозиција, ал су им рекли, само ботовима и онима који немају грам мозга и трунке родољубља, није јасно да смо дошли до историјске прекретнице – или опстанак Србије или тиранија Узурпатора.

Ако он остане на власти Србије неће да буде. Срби ће биолошки да нестану. Зато је и доведен на власт и пружају му пуну подршку у његовом уништавању Србије. Морам да признам, да то несретник одлично ради и зато га не мењају. Зашто би га мењали, када је тако послушан, сервилан и псећи одан. Мирно стоји пред комесарима Запада, послушно седи на хоклици у Вашингтону и пузи пред братом Си Ђинпингом.

Издаје, продаје, уништава и упропаштава Србију, док му грађани мирно дозвољавају да нас понижава, брука, вређа и пљачка. Просто је невероватно како је древни србски народ доживео овакав историјски пад у провалију. Никада народ није био овако понижен и омаловажаван. Све што гледамо свакога дана у кампањи Узурпатора је вређање здравог разума и интелигенције народа.

Који се смеје његовом прогресивном лудилу, шерују, препричавају, лајкују и крсте се у чуду. Али, све то неће зауставити психопату у својој подлој намери да настави да нас уништава. Технику обмањивања је наследио од свог политичког идола Милошевића, који је продао и издао Србе преко Дрине, док је бранио сукњу своје полуделе жене Баба Јуле и Бели двор на Дедињу. Заправо, титоиста никада није био србски националиста. Титоиста је био комунистички интернационалиста, који се преобукао у србску народну ношњу да би могао да завара поводљиве и наивне Србе да је послати Вожд.

Тако се докопао власти, повео Србе на кланицу и трагедију, пљачкајући сопствени народ програмираном хиперинфлацијом. Паролом – нико не сме да вас бије- пуштањем дресираног Шешеља да лаје о Великој Србији, да театрално цепа америчку заставу и да тако Србе поставе као таргет за зликовачке НАТО бомбе са осиромашеним уранијумом, Милошевић је ударио темеље националној издаји. Крени-стани, напред-назад, претње-попуштање, Србија се сагињати неће, Са нама нема неизвесности, Тако треба, Што јес, јес, За бољи живот, све су то биле демагошке пароле које су довеле до губитка вековних србских територорија, до страдања Срба, прогона из Крајине, Косова и БиХ.

Завршни рачун његове владавине је био катастрофалан. Милошевић се опаметио тек када је смењен и када су га разбојници из ДОС-а испоручили Хагу, тачније срамно продали за 5 милиона евра, уместо да смо му ми, Срби, судили сами у Београду за велеизају. Тада да смо то урадили, данас би били богата и развијена држава. Главни кривци за погрешан избора смера кретања је велеиздајнички ДОС, односно Коштуница и Ђинђић, који су изабрали неолиберални концепт шок терапије и операције без анастезије за покоравање Србије страном капиталу и настраној идеологији уништавања породице, државе, традиције и наше независности.

Та идеологија је добила свог најдоследнијег извођача у лику психопате Узурпатора. Опомињао сам 2012. г. на страницама овог листа и на друштвеним мрежама, какав опасан преварант се докопао власти. Покупио је све најгоре особине његових политичких узора Тита, Слобе, Шешеља и Ђинђића. Све је то спојио у своју наказну владавину. Данас смо сведоци да је створен опасан политички Франкенштајн. Радикални шовиниста, ратни хушкач и ратни профитер постао је ЕУ талибан, неолиберални фундаменталиста, берзански мешетар и макијавелиста јапијевац.

Прагматични шибицар кога подржава Вашингтон, Кремљ и брат Си Ђинпинг, коме Кремљ чува власт од измишљеног Мајдана, док распродаје и уништава државу и народ. Империје су немилосрде. Ако је Србија изнета на бувљак, онда они јефтино купују оно што им се нуди. Није проблем у њима што се тако понашају, јер се све империје кроз историју увек исто понашају, проблем је у Србима и грађанима Србије што су дозволили да их психопата изнесе на бувљак. Империје овако закључују, ако се нико не буни, ако излазе на лажне изборе и гласају, то значи да су задовољни и да се слажу са политиком распродаје.

Ако се буне, ако изађе милион људи на мирне протесте на улицама Србије, ако изаберу стручне родољубе да их предводе, ако се промени политика распродаје и велеиздаје, ако се Србија повуче са бувљака, умије се, окупа, темељно опере, утегне, обује и обуче, ако отворено, разумно и прорачунато устане у одбрану својих угрожених националних интереса, онда ће и империје морати да се повуку и да се другачије односе према Србији. Све док се то не догоди, они ће ногом да шутирају авлијанера кога су уценили, уплашили и поткупили, који брани свој живот беспокорним извршавањем свих налога наших највећих непријатеља.

Милошевић се опаметио када је срушен са васти и када се спремао за Хаг, Ђинђић се опаметио четири месеца пред стрељање, када је схватио да је преварен и да Запад не може својим шибицарењем да надигра. Обојица су убијени, јер су били политички дилетанти. Нису разумели историјско доба. Нису схватили шта треба да раде. Потценили су намазане и крволочне политичаре са Запада. Који су добили психолошке профиле њихове личности, урадила им је одлично ЦИА, па су знали како са њима треба да поступају.

Када су њих двојица одбили послушност, Запад их је ликвидирао. То је логична последица њихове непослушности и издаје интереса Запада. Узурпатор је схватио да мора да слуша и да беспрекорно испуњава све њихове налоге. Нада се да ће га, на крају, када све уради што се од њега тражи, да пусте да ужива у опљачканом новцу.

Али, крсташи нису такви и никоме не опраштају. Опасног сведока њиховог злочина ће да казне. Не треба им више. Урадио је све оно што су од њега тражили. Постао је испушена цигара. Опушак. Бациће га на плочник и врхом ципела згњечити.

Значи, нема никакве могућности да се Узурпатор опамети, побуни и цурикне. Он ће да иде до краја. А крај може да буде трагичан за наш народ. Може да дође до грађанског рата. Србин да убија Србина. То је вековна политика наших непријатеља. Све иде у том правцу и грађане Србије намерно зомбирају потрошачким комформизмом само да не схвате шта се спрема. Када буду схватили, биће касно, јер ће морати да бране нападнут живот. Неће имати времена да размишљају. Оптуживаће оне друге грађане Србије да су они криви за насталу трагедију. Наши непријатељи ће да ликују. Срби ће да убијају Србе. Отеће нам државу и оставиће нас да живимо привремено у Београдском пашалуку, док нас не буду набили под једну осушену шљиву.

То је паклени план крсташа. И све је стављено у функцију остваривања тог плана: Узурпатор и његова опозиција, САНУ, СПЦ, Универзитет и мастурбатори интелектуалци, продане хуље, који шире панику, апатију и безнађе, позивајући младе људе да беже из несрећне Србије. Сви ти скотови су издали народ. То је политичка реалност у којој се данас налазимо. И зато је важно да знамо пресек историјског стања, како би знали шта морамо да предузимамо.

Ћутање, шеровање и сагињање главе је пристанак на нестајање. Написао сам и опоменуо грађане, иза нас је само: смрт и нестајање. Немамо избора. Морамо да се боримо за живот, ако нећемо да нестанемо. Зато смо позвали родољубе, мислеће људе, стручњаке и поштени свет да се удружимо у ПОКРЕТ МОБА. Позвали смо народ да заједно зауставимо ову програмирану трагедију и да направимо стратегију нашег спаса. Имамо решења! Имамо стручњаке који знају шта морамо да радимо. Потребна нам је – КРИТИЧНА МАСА! Неколико стотина хиљада људи у протесту за спас Србије. Пошто су све институције окупиране, морамо да се масовним изласком на улице, демократским средствима побуне, изборимо за наш опстанак. Све маске су, напокон, пале! Нема више чекања! Нема пренемагања! Нема скривања иза корумпиране опозиције. Његове опозиције. Који су прошле недеље изашли заједно на конференцију за јавност у Скупштини и рекли оно што заиста мисле.

Нема више никакве недоумице. Опозиција неће да се трајно донесе закон о копању, него, како рекоше, док се не промени власт, док они не дођу на власт, па ће онда они, поштујући ЕУ стандарде, да изаберу ко ће да копа, како не би угрозили напредак Србије. Данас, док пишем ове редове, то је потврдио и еколошки активиста Ћута. Знао сам да су политички олош, али да су овакви гмазови, скотови и гњиде то заиста нисам могао ни да замислим. Притиснути дегенерисаном администрацијом Брисела и Вашингтона, наркотизованим фашистима, пристају да издају своју државу и народ, само да би задржали освојени конформизам, посланичке плате и паразитирање на новцу пореских обвезника. Узурпатор и његов криминални клан нема никакве радне референце, никада ништа нису значајно радили на тржишту, никада нису стварали нову вредност или запошљавали раднике, али исто таква је и његова опозиција.

Наш историјски задатак је да политички поразимо и власт и опозицију. Такав друштвени задатак још нико није имао у нашој древној повести. Припао нам је најтежи задатак у најтежем тренутку србске историје. Остали смо једини уз напуштени народ и морамо да га пробудимо, образујемо, просветлимо и удружимо. Стручних, поштених, искусних и радних људи има у земљи и расејању.

Огорчених, паметних и разочараних родољуба, који хоће да помогну окупираној држави и поробљеном народу. Они су наша једина снага. Огромна снага која може да сломи тоталитарни политички систем. Зато смо поставили да је циљ нашег политичког ангажмана буде – промена политичког и економског система. Без промене система, све је узалудно. Ми морамо да променимо узроке наше трагедије. Проблем је, дакле, у систему.

Није проблем у људима. Када направимо нови политички систем, који ће да фаворизује најбоље стручњаке и добре људе, онда неће моћи да се провуче политички олош. Неће моћи, јер ће их збрисати политичка конкуренција најбољих стручњака. Тако државу почињу да воде најспособнији, најбољи и најкомпетентнији. Мењамо друштвене односе из темеља и ослобађамо Србију од окупације политичког олоша, како страних скотова, тако и домаћих издајника.

То је захтев НОВОГ ДОБА. И ко то не разуме, не треба да се укључује. Нека се само склони и нека нам не смета. Пред нама су велики историјски догађаји. Живимо у доба слома Западне цивилизације, која је угрозила опстанак човека на планети. Зато и пропагирају о Златној милијарди и све раде да остваре своје геноцидне намере. Живимо у добу самоубиства беле расе, коју је захватила опасна декаденција. Податак из Гвардијана да 47% младих не желе да имају децу, најбољи је доказ нестанка беле расе. На опште задовољство других раса. Који ће преузети примат беле расе и који убрзано заузимају њихове државе. Дарвинистичка борба за опстанак је немилосрдна.

Свет се из темеља мења. Отворио нам се велики простор за наше деловање на једином смисленом друштвеном послу спаса Србије. Покрет МОБА је почела да се политички организује и почели смо да ширимо мрежу по читавој Србији и расејању. Није уопште важно где живите и шта радите. Важно нам је само да волите Србију, да сте поштени и да хоћете да помогнете да сменимо лажну представничку демократију новим политичким и економским системом.

У прошлим бројевима сам све објаснио како то можемо да оперативно и конкретно урадимо. Немамо времена за губљење. Сваки нам је човек драгоцен у овој библијској борби народа против удруженог Зла. Никада нећемо да издамо наш народ. Показали смо својим животима да смо увек остајали уз народ и да смо га бранили од свих властодржаца. Дошао је тренутак да се трајно ослободимо властодржаца, Курте и Мурте, политичког олоша и свих паразита који пију крв народу. Они нам више не требају. Градимо нови политички систем Директне демократије и Меритократије, владавине стручњака. Придружите се нашем Покрету. Хоћемо у вашем месту да отворимо МОБУ и да удружимо све људе који воле Србију. Само братски удружени у Заједницу можемо да га сигурно победимо.

Титаник је ударио у санту леда и тоне. Многи не схватају да ће убрзо да постану бродолмници и да ће страдати, ако се не организујемо. Последње недеље, након неуспеле пропаганде Узурпатора у Рађевини, након његовог показивања раскошног лудила, грађани се нагло буде, јер не могу више да слушају и гледају циркуску представу једног лошег кловна. Жалосно је све то што ради. Био сам у праву када сам рекао да га треба пуштати свакога дана да се обраћа народу. Сада мислим да га треба пуштати сваких пола сата. Нека се обраћа важним сопштењима.

Нека покушава да покрива свој политички крах печењем палачинки, увођењем војног рока, чуђењем да постоје листе за чекање на операције и остало његово промашено спиновање. Простор му се све више смањује. Затвара. Исцрпео је све лажи. Постао је заробљеник свога лудила. Народ га више неће. Смучило им се да га гледају и слушају. Његова тиранија се излизала. Постао је политички губитник. Нема му спаса. Историја га је прегазила. Морамо само то у масовним протестима да потврдимо.

ГОТОВ ЈЕ!

Извор: МОБА ЗА ОБНОВУ СРБИЈЕ


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *