Сада поставити питање, а шта си ти пријатељу радио у протеклих дванаест година и сви твоји сарадници? Кад сте дошли у ситуацију да немате решења, односно немате доброг решења за део свог народа и део своје територије. Шта сте ви радили? То је питање. Другим речима, треба их одмах све ПОХАПСИТИ –  каже Давор Калајжић из Покрета Моба гостујући у емисији „Интервју“ на каналу Глас јавности.

“То је класично замајавање домаће јавности. Лаж, превара и обмана, реторика, реторике ради, а не решења ради. Ето, о томе се ради. Ал најгоре од свега је, понављам и даље, то што он каже повратак у институције. Институције, значи републике, независне “Косово”, које се налази у оквиру територије републике Србије.

Класичан чин капитуације и моментале обавезе тужилаштво за организовани криминал да изда налог за кривично процесуирање свих који су то изговорили или који су то подржали”, наглашава Калајжић.

На питање водитељке, колико је то реално у овом тренутку, Калајжић каже:

“Нажалост, у овом тренутку не, али ће одговарати, јер та дела не застаревају. Зато се они толико грчевито боре за ово све. Јер знају а први дан без власти бит ће им прва ноћ у затвору.”

Повезани чланак:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *