Оно што ја видим и чујем на снимку, а и свакако широм Косова и Метохије (не само на северу) – једини је циљ – потчињавање Срба и успостављање шиптарске власт на територији целог Косова и Метохије, наравно – насилним методама .

Већина слика на снимку су оне са севера Косова и Метохије, шиптарских терористичких, или такозваних специјалних јединица, са пушкама, где шиптарске такозване власти скидају српске симболе и постављају такозване косовске и албанске симболе.

Али у случају да некога занима, ево превода говора са снимка:

“Промене које желимо су веома велике промене, тако да је потребно много храбрости за ове велике промене. Потребно нам је много храбрости од свих нас и од сваког од нас. Храброст пре свега омогућава и остварује победу. Када људи изгубе наду, не морате им вратити наду, морате им вратити храброст, јер када имате храбрости, нада долази, док када немате храбрости, нада је илузија храброст која нам је потребна овде и сада као никада до сада је она храброст која важи и за албанске појединце и за народ, као и за појединце који желе да бране своју отаџбину, као и за људе у чијем наручју албански појединци налазе уточиште. “

Наравно, све то му је омогућио председник Србије, Александар Вучић који ради све за интересе лажне државе “Косова”.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *