У Косовској Митровици је маркет “Лазић” заменио албански трговински ланац “Меридијан”

Некадашњи маркет “Лазић” у северном делу Косовске Митровице заменио је албански трговински ланац “Меридијан”. Овај маркет је отворен данас у близини споменика Кнезу Лазару.

Објекат маркета “Лазић” је пеузела тзв. агенција за приватизацију и још увек није познато да ли је он продат албанском трговинском ланцу или је само издат на коришћење.

Објекат су отворили председник Америчке привредне коморе на Косову и Метохији Ариан Зека и извршни директор “Меридијана” Агон Гаши.

“Наш једини циљ је придобити сваког купца високим квалитетом услуге”, казао је Аријан Зека из тзв. Америчке привредне коморе.

Како нам је рекао извршни директор “Меридијана” у објекту ради седам особа која разумеју оба званична језика на Косову. “То неће бити проблем, Срби ће добити најбољу услугу док купују у нашој радњи”, извршни директор компаније Меридијан експрес Агрон Гаши.

“Послујемо свуда, ово је наша 45 продавница. Имамо најбољу услугу и нове производе. Особље је добро припремљено и тренирано да понуди најбољу услугу”, додао је Гаши.

“Ово нису српски или албански бизниси, сви су косовски. Уколико проверите у регистрацији бизниса ниједан није регистрован, као српски или албански, сви су косовски”, истакао је Аријан Зека.

Споразум је потписан на сточићу у неком ћошку као крајњи вид понижења Србије у процесу отимања Косова и Метохије у чему је пресудну улогу одиграо пристанак Александра Вучића.

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *