У емисији, ПРВИ ЗРАЦИ ЗОРЕ ПРОБИЈАЈУ СЕ КРОЗ МРКЛИ МРАК, за Феникс ТВ, говорио је Душко Кузовић.

Кузовић објашњава како Запад преко “демократије” жели да нас разори. Користећи политички систем, који нам је Запад наменуо, доводе своје људе на власти са којима крећу да разарају наше друштво:

“Запад намеће ту демократију, за коју зна да нам не одговара, не зато да би нам учинио добро, већ да би нас разорио како би лакше приступио нашим ресурсима. Понављам, људским, природним ресурсима и тржишту. Морамо тога бити свесни. Е, сада идемо корак даље, морамо се питати, па ко то мора да примети. Па требају први да примете специјализоване државне агенције, као што не на пример Српска Академија науке и уметности. Враћам се поново на БИА, Универзитети, Институти. Они требају да кажу, аха, на хоризотну се појављује нека нова шема, којом на пример, тамо ти мангупи са Запада, крећу и пљачкају остатак света.

Како се зове та шема? Па, зове се отимање државе, отимање државности.

Како се то ради? Па, они намећу неки политички систем који се зове демократија и у том политичком систему они после неколико тих циклуса, изборних циклуса, доведу своје људе на власт који онда крећу да разарају друштво. А након тога, кад друштво буде довољно разорено крећу да исисавају људе из земље. Онда праве негативан скор између умрлих и рођених. Па се врши депопулација. Кад се врши депопулација, онда пада цена некретнина, приступа се лакше природним ресурсима, јер се купује земљиште. Купују се воде. Онда нема људи, нема ни привреде. Домаћа привреда пада, преузимају тржиште. То су требали да кажу ти људи, ало ајмо да припремимо наше друштво и кад дође та сила на наша врата, на наш праг, ти вандали, да ми будемо спремни.

Целу емисију можете погледати на Феникс ТВ:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *