Шћиприм Мусљију: Бујановац ће бити део Косова, научите да живите са тим

“Бујановац је припао Албанцима и Косову и биће део Републике Косово”, казао је шеф Покрета за демократски прогрес (ПДП) Шћиприм Муслију доскорашњи заменик председника општине Бујановац.

Он је бујановачким Србима поручио: “Ако желите да живите са нама, живећете са овом реалношћу”.

Чак је и додао да то не треба да забораве и да ће их подсећати до краја живота.

Муслијуова и странке Шаипа Камберија и Нагипа Арифија пале су са власти у Бујановцу прошлог месеца, да би недуго потом организовале протест Албанаца против наводне дискриминације.

Ђука бизон и Информер

За то време адвокат Владимир Ђукановић, звани “Ђука бизон” или “молер Ђука”, као и заменик главног уредника на Информеру, Дејан Вукелић и други СНС чланови агресивно нападају родољубе, специјално су се јунаци намерачили на жене које назовају шиптарским агентима и обраћају им се на најпримитивнији начин, кроз вређања и псовке. Ђукановић чак пише и приватне поруке.

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић, познатији као “Ђука бизон”, је већ раније показао да је особа која мрзи жене. Свакодневно превазилази самог себе небулозним изјавама. Да се подсетимо и изјаве из 2015. године када је жене, жртве насиља, назвао кретенима, а кампању која је због њих покренута „глупошћу и свињаријом“. Тиме је увредио и оне жене које су, нажалост, мужеви насилници тукли до смрти.

Наиме, у емисији „Добро јутро с Ђуком“, обрушио се на невладину организацију, називајући активисткиње „кретенима“, а кампању коју воде „глупошћу и свињаријом“. Текст из 2015 где Ђукановић отворено вређа жене, жртве насиља, можете прочитати на Куриру.

Због ширења лажи и таргетирања, без икаквог доказа, биће тужени”, каже Биљана Петровић која на Х друштвеној мрежи има налог који се зове “Косово је срце Србије”. Како каже Петровић, довољно је да покаже своју личну карту и пасош да би доказала свој идентитет.


Косово и Метохија су Срце у Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *