Почујте Срби!

Свештеник, отац Саша Петровић, парох цркве Свети Никола у Омахи – Небраска, САД говори за свој народ:

“Какво би сте мишљење имали о човеку који је распродао своју очевину и дедовину, који је преорао гробове својих предака, који је продао и издао све своје рођаке и пријатеље, а онда петком на пијачни дан, изађе и на сред градског трга, држи умрлицу свог покојног оца и јавно је оплакује? Сви би сте засигурно имали само осећај одвратности, гађења и презрења према таквој особи.

Е то нама Србима управо ради овај непомјаник и велеиздајник већ дванаест година. Он се изругује и скрнави све оно што је Србину свето. Продаје и издаје. Продао је и издао Косово и српски народ и заокружио суверенитет лажне шиптарске државе на целој територији Косова. Дао им је све атрибуте државе. Прихватио је и де факто и де јуре Охридским споразумом да неће стопирати даљи приступ “Косова” у међународне институције.

Дакле, нажалост, његовим залагањем и његовим деструктивним радом, који смо ми дозволили и толеришемо ових дванаест година, он је терористичку, шиптарску, нарко-државу, претворио, можемо рећи, праву државу, државу са већим суверенитетом него што га данас има ова осакаћена Србија.

И после свега, свих тих издаја, он одлази у Уједињене Нације, тамо слини јавно, прави онај спектакт, заогрће се српском заставом, тобоже противећи се тој немачкој резолуцији о Србима као геноцидном народу.

А онда само месец дана после тога прима канцелара Олафа Шолца и као понизна пудлица чека, бедник, испред његове лимузине на аеродрому у Београду, да се овај појави, да му се смилује, да изађе. И онда потписује капитулацију Србије, желећи да жртвује цео српски народ и Србију зарад добробити те исте Немачке.

А онда после само неколико дана, он и његова клика, обележавају, тобоже дају почаст и поштовање жртвама геноцидне операције “Олуја” и то у Лозници. У оном истом крају где је непјоманик и његова клика издајника, спремају српском народу сценарио, много гори и већи од те Хрватске “Олује”. А онда, данас, опет у том истом крају, тобоже одају почаст јунацима са Цера. Јунацима, чије су кости разасуте по Гучеву, Мачковом камену, из Горњих Недељица. Као што сам рекао, види се и Цер и Гучево и Мачков камен. Опет, ритуално, подсмевајући се српском народу.

Који је циљ свега тога? Зашто он то све чини?

Па он то чини из разлога да би се овим млађим генерацијама, које су порасле у овом поремећеном, ненормалном, друштву и уређењу, да би им се згадило Српство. Јер они који нису порасли у патриотским, српским, патријахалним породицама, да знају шта је право и аутентично Српство, кад виде ове издајнике, ове криминалце, овај најгори олош који се загрђе српским заставама и тобоже пропагира Српство.

Какав осећај може то изазвати код младих људи?

Никакав другачији него да им се све то згади.

Е то је дакле циљ!

И ово је моја порука младим генерацијама.

Немојте се дати преварити. Немојте да вас ова пропаганда сатаниста одврати од ваших корена. Угледајмо се на наше претке. На оне наше претке који су задивили цео свет својим чојством и јунаштвом. То је право и аутентично Српство и то је оно за шта се ми сви боримо.

Нека нам је Бог и сви наши у помоћи.

Амин!


Косово и Метохија су Срце у Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *