Александар Вучић, који је законима Србију претворио у колонију и који отворено лобира за мултинационалне компаније, каже да управо ти странци, Британци, којима је у интересу да се отвори рудник и за које ради и лобира хоће да га руше!

Вучић је обишао манифестацију “Дани проје и сира” у Медвеђици где je истакао да је огроман новац уложен за његово рушење.

– Никада не потцењујем никога, само немојте ни да прецењујете никога. Огроман новац је уложен у моје рушење већ претходних седам или осам година, кад је постало јасно да Србија иде путем своје независности и самосталности. Огроман новац. Само погледајте у медијске садржаје и у све друго то је, не стотине милиона евра, већ милијарде евра. Само то израчунајте, а нећу да причам о свему друго. Ако у првих шест или седам месеци имате 78 милиона евра уложених кроз овај невладин сектор и то не сваки невладин сектор већ овај веома политички оријентисан и антидржавно оријентисан НВО, онда вам је јасно о колико новцу причамо. Реч је о огромним парама и реч је о огромном притиску на нашу земљу, али то је све ок – патетише и измишља Вучић.

– Никад противника не сатерујте у ћошак. То су Британци увек знали како да изведу. Поставите увек некоме излаз, или пацова кад сатерате са све 4 се брани јер нема где да оде. О томе је и Путин причао 2010. да му је најтежа борба била са пацовом. Ја никад своје противнике не остављам у углу. Увек их пустим да се извуку, без плена, али се извуку. А мој отпор за слободарску и успешну Србију и без сатеривања у ћошак биће најжешћи могући – нагласио је Вучић.

Интересантно да БРИТАНСКИ ПАЦОВ, прича о ПАЦОВСКИМ КАНАЛИМА. Управо су га ти “пацови” у Брајтону ОБУЧАВАЛИ енглески нешто више од годину дана.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *