Човек који ради на стварању велике Албаније. Највећи непријатељ Србије, Александар Вучић.
Председник Србије, Александар Вучић, који се на сумњив начин (путем уцена, куповине гласова, јефтиних манипулација итд.) већ годинама одржава на власти, јавно је поставио питање да ли неко жели да живи у Ђаковици и истовремено се исмевао нашој историји и вековним борбама наших предака:

“А код од вас хоће да иде у Ђаковицу? Осим што ћете мотком да ми држите придике и предавања са све Аљбином Куртијем, Харадинајем, Соњом Бисерком и не знам ким, а ко од вас хоће у Ђаковицу да живи? Јел има икога од вас? Ја нећу. Јел има неког од вас? А нема никог! Ма нема никог! Али је то вековна српска земља коју ћемо да чувамо још 5000 година.”

Ова изјава је без части, посебно за председника државе. Међутим, изгледа да је он само колонијални управник и намесник страних служби. Уместо да председник државе храби народ да остане и врати се, он обесхрабрује и позова народ да напусти своју вековну земљу! Овакву изјаву може да изнесе само непријатељ Срба. То он и доказује свакодневно.

На ову изјаву и отворено признање велеиздаје морало би реаговати судство, војска и полиција. Међутим, Вучић је преузео сва три стуба власти и као што видите, представници војске Србије, стоје иза њега.

Порука за Вучића. Наравно да би отишли да живимо у Ђаковицу, међутим, он нам је својом велеиздајом то онемогућио. Све српске институције је предао у рукама шиптарских сепаратиста и терориста.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *