И поред могућности да путем реципроцитета заустави терор који се врши над српским становништвом у нашој јужној покрајини Косову и Метохији, Александар Вучић, на свој манипулативни начин, каже да неће урадити ништа!

Вучић: Курти покушава да изазове рат, саопштење ЕУ срамотно.

Понашање премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија је покушај изазивања ратног сукоба, а ми не желимо рат али он то ради смишљено уз подршку појединих западних сила, рекао је Александар Вучић поводом хапшења петорице Срба из Косовског Поморавља.

Саопштење спољне службе, како год се зове, европске агенције, њиховог министарства спољних послова под знацима навода, срамотно је и безобразно. Зато што у том саопштењу они нас позивају да поново о Куртијевим једностраним потезима иначе противправним идемо да разговарамо, рекао је он поводом саопштења Европске уније.

Одговоре на такву његову реакцију, можете наћи у свим споразумима, које је је потписао са Дачићем, или усмено прихватио и на тај начин омогућио сепаратистима да раде шта хоће на Косову и Метохији. Једноставно, све је вероватно договорено и Вучић сарађује са Куртијем. Другачијег објашњења нема.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *