Скандалозна изјава Ричарда Гренела који је упоредио Минске споразуме са споразумима Србије и лажне државе “Косова” уз речи да понекад морате да користите систем штапа и шаргарепе. Срби су били спремни на поделу.

Управо је рекао да смо сви магарци и да нас Американци третирају као стоку помоћу штапа и шаргарепе.

Ричард Гренел:

“Руси су потписали Мински споразум, не знам да ли су икада заиста желели да га спроведу. Али једну лекцију коју сам научио из преговора “Косова” и Србије је да особа која води преговоре која гледа на обе стране и покушава да увуче обе стране да каже, требало би да кренеш овим путим и требало да кренеш овим путем. Особа која то ради познаје слабости и зна где није баш хтела да иде, али је склопола договор. И тако, најважнији део када коначно наведете две стране да се састану, да се договоре о нечему, најважнија ствар је праћење и позивање да одговорност.

Особа која треба то да уради јесу они који су преговарали, јер знају где су слабости, а где су се само мало померили, а нису хтели да се помере, али јесу.

У том случају морате бити у могућности да користите штап и шаргарепу. Подсетити их зашто су потписали. Знамо да не волите да се креће овим путем. Знамо да не волите да правите овај утисак, али заиста је важно то учинити.”

Погледајте снимак:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *