Полиција је данас ухапсила Срђана Жунића и Вилибалда Ерића, противно закону и Уставу кршећи људска права и слободу говора на пријављеним политичком скупу, БУКОМ ПРОТИВ ДИКТАТОРА!

Тим поступком су направили дело злоупотреба службеног положаја и могу се осудити са казном затвора до три године!

Вилибалд Ерић:

“Крше (елементарна) људска права, права слободе говора. Наређење мимо закона и Устава и полиција то ради. Нажалост, дал су приморани, да ли, не знам, уцењени. Ја сам их опомињао неколико пута,лепо говорио, да ли сте ви сигурни да ли нас можете да ухапсите, кад већ радите, кршите закон, пријављен скуп, итд.

Нажалост, овде је важније наређење него правда и Устав. Значи, овде уствари, у овој држави закон не постоји, него постоји закон диктатора Вучића. И све је ово покренуто због тога, што смо спомињали, на том скупу, кад смо говорили о усташи Вучићу и Дачићу, који спроводе репресију над овим народом, кад смо поменули Потежицу амбасадора који је убијен, који је овде проглашен да је доживео саобраћајну несрећу, а добио седам метака у тој “саобраћајној несрећи”, бежећи из Либије у Алжир и који је рекао Александру Вучићу и Дачићу да има доказе против њих и да ће бити јако незгодно ако он проговори. Они су се побринули, или неко од његових су се побринуо око тога да не говори. То је дефинитивно. И ја сам то поменуо. То је један од људи, као и Цвијан, као и Оливер Ивановић, као и многи који се не знају, знани и незнани људи. Као и прогоњени адвокати.

Значи сви они који желе да буду близу Бога и говоре истину и у истини су, имају доказе, немају право и могућност да изговарају на право место. Нажалост, имамо само ове медије, које су мени, без обзира што се толико мало гледају, а видим да се све више и више гледају. (…) Зато што говоримо истину, зато што тражимо закон и правду да раде. Зато што тражимо институције да раде, тужиоци, судови, судије, полиција. Све да ради у оквиру закона.”


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *