Након што је у јавност доспела информација како председник Русије, Владимир Путин одбија да се чује са њиме, Алексанар Вучић је наредио да се по сваку цену дознају извори од којих су новинари то сазнали. Док истрага траје он покушава да кроз патетику и хистерију склони ту тему из јавности имајући у виду да му обара рејтинг – поручује др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета

– Међутим постоји једно много боље решење којим би јако брзо могло да се дође до праве истине. Позивам Александра Вучића да позове Владимира Путина и о том разговору обавести јавност. Не видим разлог да то не учини имајући у виду да су се толико пута јавно састајали и, а да је сам Вучић причао и пикантерије о приватним разговорима у Путиновој дачи.

Уверен сам да би руски председник јако волео да чује како је српско оружје у вредности 800 милиона евра завршило у рукама украјинске војске, а да је при томе Србија војно неутрална држава која је јавно декларисала политику немешања у војни сукоб.

Храни Вулина да те уједе!

Свако ко иоле познаје развојни пут Александра Вулина са сигурношћу може да потврди да он није руски човек, напротив. Пракса је показала да је некадашњи ЈУЛ био стетиште англосаксонског утицаја у Србији, а један од најсликовитијих примера за то је власник Пинка, Жељко Митровић.

Иначе, Митровић и Вулин су у деценијском пословно-политичком партнерству и упућени кажу да је управо Вулин био тај који је Вучићу отварао врата „Звезда гранда“, „Плесом до снова“ и других емисија на ТВ Пинк преко којих се овај прао од радикалске прошлости и трасирао пут ка преузимању власти.

Но, није само Митровић на списку Вулинових пословно-политичких партнера, а ако се и то мало истражи поново ће се доћи до тога да је он искључиво у односима са прозападним кадровима. Прилично сам сигуран да је Вулин део једне лобистичке групе која је у Србији све време на власти и да је као задатак у једном тренутку добио да изиграва руског човека. И он је то радио и још увек ради крајње театрално и искарикирано, усталом као и све друге улоге које је до сада играо.

Елем, након што је заменик председника руске Думе, Алексеј Чепа недавно јавно критиковао Александра Вучића за сву његову снисходљивост коју показује према САД, а која се највише огледа у 800 милиона евра оружја које је из Србије преко посредничких држава послато Украјини, Вулин је добио задатак да му одговори. И он је то учинио на један доста гнусан начин.

Наиме, он је на један пијачарски начин почео да набраја све оно што је по његовом мишљењу Србија као држава урадила за Русију, а што друге државе нису. Е сада, има истине у томе да је Србија урадила за Русију више од других држава Европе, али је истина и да је Русија за Србију урадила више него за било коју другу државу на старом континету.

Тачно је да им ми нисмо увели санкције, али је тачно и да су Руси спречили да СБ УН прогласи незавинсот Косова и Метохије или то да смо као народ геноцидни. И генерално, питање српске државности би у великој мери било доведено у питање да се Русија својим ауторитетом није заложила за нас јер су поједини кругови на западу припремили сценарио да Србија плаћа некакве ратне репарације Албанцима, Хрватима и Бошњацима, чак су и Црногорци и Македонци (њихови екстремни кругови) истицали такву могућност.

Међутим, генерално је спорно то што је уопште неко из Србије јавно почео да ставља на кантар однос са државом са којом смо традиционални политички пријатељи. А при томе се не узима у разматрање како се осећају доносиоци политичких одлука у Русији када виде да они који (нажалост) воде Србију крше јавно прокламовану војну неутралност и свесно преко посредника наоружавају Украјину.

Углавном, Србија мора да се врати на позиције апсолутне војне неутралности што подразумева да не тргује оружјем са оним државама које доказано исто испоручују Украјини. Такође, руски званичници би требали да добро размисле кога у јавности проглашавају за пријатеља и коме дају ордење и самим тим политичку снагу да српски народ држе као таоце.

Погледајте целу емисију на Јутјуб каналу Србин Инфо:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *