Професор Др Душко Кузовић је у емисији Балканска Оштрица објаснио шта нас чека због презадуживања и зашто је ЕКСПО мамац који помаже Александру Вучићу да остане на власти.

“Ја подсећам неке тужиоце да из Ужичке Пожеге, Ужица, полицајце из Пожеге на пример, на ту причу око тог дужничког ропства. Где су сада да кажу нешто? Са почетка 2000-их су јако водили рачуна и били су јако глантни са шамарањем тим кривичним пријавам и оптужницама за гурање у дужничко ропство друштвених предузећа. Где сте сад? Сад се гура цела држава. Ајде мајсторе, супростави се послодавцу, па покажи да имаш и етичко и професионално начело у себи.

Наравно, од тога нема ништа. То је једноставно. Тужилаштво не постоји, не постоји зато што већина људи у њему не ради свој посао, већ само прима плату, а с друге стране и странац управља са тим делом наше стварности” нагласио је Кузовић.

Професор је такође објаснио да је “Александар Вучић са ЕКСПо-ом најпре поставио одличан мамац како би се преко тог мамца и процента, који се види за све, одржао на власти. Тај мамац може да постоји зато што је народ онакав каав јесте. 17 милијарди поделите на 6 милиона становника, па то вам је три хиљада евра по глави. Значи свака кућа је дала за нешто које нико ништа није питао. Разрезан је харач у односу од три хиљаде евра, на пример. Ко зна где ће се завршити та цифра! Та цифра почиње са 17 милијарди. Сам Бог зна где ће то бити с обзиром да се не примењују никаква правила, закон о јавним набавкама, а да се задужује народ, то ће бити велика фешта.”

Од гледа на све то као једну велику срамоту.

Поменуо је такође и Архитектонски факултет и рекао да је видео “да се Архитектонски факултет Универзитета у Београду коначно изјаснио. Он се изјаснио када су ствари већ завршене, кад је већ пао печат на те уговоре. И онда се поставља питање, па што се изјашњаваш тако храбро, кад је цела ствар завршена. Што се ниси изјаснио на време када је та ствар можда и могла да се заустави?”


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *