Данас је на Газиместану ухапшен Немања Мићаловић зато што се сликао са српском заставом или заставом “Нема предаје” коју нису нашли код њега и који слике није избацио на друштвене мреже и у јавност.

Најпре је такозвана полиција поново деловала као модна полиција, скидајући мајице са српским обележјима са Срба који су данас били на Газиместан.

Након привођења Немања Мићаловића појавила се особа на мотоциклу са албанским обележјима, тј. дресом Албаније. Албанац је дошао на Газиместан само из једне намере, да провоцира. Нико Албанца није привео, нико му реч није рекао, иако је носио албанска обележја и провоцирао Србе. Дотична особа је провицирала и говорила да је то територија Албаније, “ово су албанске земље”, а затим је псовао Србију.

Албанац је отишао је агресивно дрифтајући мотоцикл, док га је косовска полиција посматрала.

Након овог догађаја Арсенијевићу је пришла је особа са камером (вероватно новинар) и јасно говорио: “Иди за Србији, иди за Србију!“. Затим је та особа напала Арсенијевића пред полицајцем, који је јасно видео да се то догодило – а затим почео да тврди да није било напада и да он није видео да се то догодило.

Такозвана полиција и ЕУЛЕКС данас су ћутали док је неколико Албанаца физички напало и вербално напало Александра Арсенијевића.

Арсенијевић се обратио и ЕУЛЕКС-у да их отпрати због сигурности до Косовске Митровице, али и ЕУЛЕКС је то одбио.

Овај видео одлично објашњава живот Срба на Косову и Метохији и њихов третман од стране тзв. институција које би наводно требало да припадају свима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *